Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Alternatívna medicína v praxi

Dátum: 11.03.2013
Autor: EWORKS.sk
Alternatívna medicína v praxi

Čoraz viac ľudí sa vracia k tradičným, resp. alternatívnam formám medicíny, aby si zlepšili , alebo zachovali zdravotný stav. 

Čoraz viac ľudí sa vracia k tradičným, resp. alternatívnam formám medicíny, aby si zlepšili , alebo zachovali zdravotný stav. Mnohé z týchto prístupov liečia komplexne celého človeka a pomáhajú obnoviť prirodzený a vyvážený stav jeho organizmu. Širokej verejnosti je táto forma medicíny predstavovaná ako nadštardantná zdravotná starostlivosť , a pacient si ju hradí sám podľa cenníka odborného lekára. Známe sú formy napr.: akupunktúra, homeopatia, reflexológia, čínska medicína, hydroterapia, akupresúra, aromaterapia, chiropraxia, a iné. Je ideálne ak tieto formy liečby sú vykonávané pod dohľadom lekára špecialistu.

Civilizácia postupuje tak rýchlo, až sa jej človek nestačí prispôsobovať po fyzickej aj psychickej stránke. Dnešný človek žije v neustálom civilizačnom strese, a následne podlieha stále novým a novým civilizačným ochoreniam.

Alternatívna medicína v prípade riešenia zdravotných problémov a prevencie, predkladá možnosť využiť a rozšíriť klasickú anamnézu aj o SYSTÉMOVÚ DIAGNOSTIKU

Systémová diagnostika sa vykonáva pomocou špeciálneho elektronického prístroja. Využíva poznatky akupunktúry, modernej medicíny a elektroniky (EAV Meranie)

Medicínska systémová diagnostika je v rukách odborných lekárov – špecialistov spomedzi rôznych alternatívnych foriem najrýchlejšou a možno aj najúčinnejšou metódou. Pri tomto bezbolestnom a bezpečnom vyšetrení je možné podchytiť i začínajúcu poruchu v organizme, charakter, príčinu, závažnosť, ale aj stupeň pokročilosti ochorenia, ktoré sa pri bežnom vyšetrení neprejaví. Pomocou EAV diagnostiky je možné ďalej rozpoznať a vysvetliť rôzne druhy toxických a alergických záťaží v organizme, ale aj objasniť poruchy imunity.

Využíva sa nielen ako prevencia, ale je vhodná pre všetky vekové kategórie vrátane detí a budúce mamičky. Odkrýva zdravotné problémy v samom začiatku, keď ešte ani klinické vyšetrenia nie sú schopné odhaliť poruchu v organizme.

Dnes už mnohí lekári špecialisti uznávajú liečivú silu rastlín , minerálov a iných prírodných látok. Odpoveď je jednoduchá. Prírodné produkty nemajú žiadne vedľajšie nežiadúce účinky. Ich vstrebateľnosť sa pohybuje v rozpätí 90 – 95 %. Je to najšetrnejší a najprirodzenejší spôsob liečenia, ktorý kladie dôraz na užívanie prírodných látok, pretože tieto látky sú ľudskému telu vlastné.

Príjem výživových doplnkov by mal byť vyvážený a konzultovaný biomedicínskymi lekármi a špecialistami, ktorých pohľad na medicínu sa líši od konvenčných terapií svojim prístupom k zdraviu človeka.

Osobná skúsenosť pani Márie Ivančovej (Vranov nad Topľou): „osobne užívam prírodné produkty. Cítim sa veľmi dobre po psychickej a fyzickej stránke. EAV meranie som absolvovala 3 krát. Prírodné produkty som začala užívať po konzultácií s odborným lekárom, ktorý mi EAV meranie vykonal, a jednotlivé produkty odporučil na moju chorobu – skleróza multiplex. Je veľmi dôležité, aby sa aj prírodné produkty užívali pod lekárskym dohľadom. Pomocou prírodných produktov dokáže ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo všetkých troch oblastiach a to fyzickej, psychickej a emocionálnej.“

Bližšie informácie a možnosti sa dozviete aj na linke odborného konzultanta v tejto oblasti pani Bendovej (0904 729 108)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.