Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Gulášovo - športový deň v Klube SM KNM

Prišlo horúce letné ráno, deň 18.8.2018 a my sme sa streli v klubových priestoroch na „Akciu Guláš“.

Úvodnou vetou: "Dnes v tento krásny dátum 18-eho, si pripomíname symbolické 18. výročie založenia nášho Klubu a ešte aj v roku 2018, samé 18-ky nám dnes krásne vyšli." - nás členov (hoci v menšom počte) a hostí, milo privítala predsedníčka Oľga Belková. Návštevou nás potešili Helenka a Dušan Bottkovci, Miladka a Vojto Lošonciovci so psíkom Tinkou, Peter Zeman a FS Vrabčiar z Krásna nad Kysucou.

Od rána bola výborná nálada, všetci pomáhali ako včielky. Chystať občerstvenia na stoly aj čo bolo treba ku vareniu. Tento rok nám chcel navariť guláš čerstvý oslávenec 50-nik Palko Jacek so šikovnou "asistentkou - manželkou" Lenkou. Chutil výborne, aj desiata - bravčové kolená.

Lenže okrem toho, nám prichystali príjemné prekvapenie - súdok pivka s chladením, ktoré si každý načapoval s radosťou sám. To bola jedna milá disciplína, ktorá sa tešila veľkej obľube :o) Iné milé disciplíny, ale športové, nám nachystala Oľga. Navrhla nám využiť športové náčinia, ktoré sú v klube k dispozícii. Aj sme využili... stolný tenis, kolky, hod šípkami na terč. Navyše bol aj futbal s Tinkou a hod Tinke loptičku. Neúnavne živý psík... Pri týchto športových udalostiach sme sa nasmiali, až nás boleli bránice aj bruchá nad našou obratnosťou a múdrymi radami ako na to... Bolo to super, hlavne nás zabavil stolný tenis.

Pri krásnom vystúpení FS Vrabčiar sme si zaspievali aj zatancovali. Bola taká malá zmena - namiesto harmoniky hra na píšťaly a na fujaru, ktorej zvuk ja strašne rada počúvam a obdivujem tento úžasný hudobný nástroj. Im všetkým patrí naše - ĎAKUJEME.

V príjemnej atmosfére čas letel strašne rýchlo. Oľga všetkým, ktorí prišli, či už ako členovia, či už ako hostia, poďakovala. Všetci sa tešíme zase o rok na takéto stretnutie. Veríme, že zase prežijeme takýto úžasný deň plný radosti a smiechu.

Za Klub SM KNM, Anka Špiláková, Skalité