Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Moje dojmy zo školenia v Chemese

Ako už všetci viete , konalo sa školenie predsedov , hospodárov a členov revíznej komisie od 19. do 24.9.2018 v hoteli Chemes na Zemplínskej Šírave.

Môj dojem z organizácie zo strany vedenia SZSM bol výborný. Myslím , že to padlo na úrodnú pôdu. Niekto sa poučil, niekto si potvrdil správnosť svojej práce, niekto si ujasnil podaktoré veci ohľadom svojej funkcie. Mám veľmi dobrý dojem ohľadom motivácie predsedov tvorivými dielňami. Náš klub isto bude realizovať túto činnosť, predsedníčka Olinka Belková prišla nadšená z týchto aktivít.

V kútiku duše som im závidela ako si tvoria nádherné výrobky. Som rada, že som bola aspoň na dekorovaní predmetov - Powertex. Ďakujem aj prezidentke Jarke Fajnorovej , celému vedeniu SZSM, Majke Púchovskej za pomoc a rady do ďalšej práce. Jarke Fajnorovej aj za príjemné občerstvenie s diskotékou. :D

Som rada aj za " nové " priateľstvá, hoci sme sa poznali z videnia z Abilympiády. Som rada a ďakujem každému ochotnému človeku za pomoc pri cestovaní vlakom, pretože zo školenia som šla hneď na RP v Turčianskych Tepliciach, takže bolo treba nabaliť viac vecí.

Anka Špiláková, Skalité, Klub KNM